Kundvagn

 x 
Cart empty


Facebook Image

Hur skapar apparaterna alkalinitet?

Alkaliskt vatten kan skapas på två sätt. Det kan antingen göras syntetiskt med el (elektriska vattenjoniserare som separerar vattnet i surt och alkaliskt vatten genom att utnyttja de mineraler som finns i det inkommandet vattnet) eller naturligt genom lösta mineraler. (Samma process som vad som hänt under vattnets kretslopp sedan tidernas begynnelse.) Vi anser att naturens sätt alltid är det bästa för människokroppen och väljer att skapa alkanitet på liknande sätt som uppstår i glaciärvatten eller vissa vattenkällor. Låter inte det logiskt?

Förhindrar inte magsyran effekten av alkaliskt vatten?

Den bästa förklaring vi har hittat på detta ämne är från en av pionjärerna i alkaliskt vatten som gick bort 2011, Sang Whang. Här är hans svar i sin helhet.

"För att smälta maten och döda de typer av bakterier och virus som kommer med maten, är insidan av vår mage sur. Magens pH-värde är på omkring 4. När vi äter mat och dricker vatten, i synnerhet alkaliskt vatten, går pH-värdet i magsäcken går upp. När detta sker finns det en återkopplingsmekanism i magen för att detektera detta och för att beordra magväggen att utsöndra mer saltsyra i magen för att bringa pH-värdet tillbaka till 4. Så magen blir sur igen. När vi dricker mer alkaliskt vatten, utsöndras mer saltsyra för att hålla pH-värdet magen. Det känns som en hopplös kamp. Men när du förstår hur magväggen gör saltsyra, kommer dina bekymmer att försvinna. En patolog, vän till mig, gav mig följande förklaring. Det finns ingen saltsyrepåse i vår kropp. Om det fanns, skulle det bränna ett hål i vår kropp. Cellerna i magen väggen måste producera den direkt när det behövs. Ingredienserna i magen cellen som gör saltsyra (HCl) är koldioxid (CO2), vatten (H2O), och natriumklorid (NaCl) eller kaliumklorid (KCl). NaCl + H2O + CO2 = HCI + NaHCO3, eller KCl + H2O + CO2 = HCl + KHCO3

Som vi ser är en biprodukt av att göra saltsyra natriumbikarbonat (NaHCO3) eller kaliumbikarbonat (KHCO3), som går in i blodet. Dessa bikarbonater är de alkaliska buffertar som neutraliserar överskottssyror i blodet, och de löser upp fast surt avfall i vätskeform. Allt eftersom de neutralisera de fasta sura avfallet, bildas extra koldioxid som matas ut genom lungorna. När vår kropp blir gammal, minskar dessa alkaliska buffertar, detta fenomen kallas acidos. Detta är en naturlig händelse som händer när vår kropp ackumulerar mer sura avfallsprodukter. Det existerar därför ett förhållande mellan åldringsprocessen och ackumuleringen av syror.

Genom att enbart titta på pH-värdet i magsäcken verkar det som alkaliskt vatten aldrig når kroppen. Men när man tittar på hela kroppen, så finns en nettovinst på alkalinitet när vi dricker alkaliskt vatten. Våra kroppsceller är något alkaliska. För att de att producera syra, måste de också producera alkanitet och vice versa, precis som en vattenjonisator inte kan producera alkaliskt vatten utan att producera surt vatten, eftersom kranvatten är nästan neutral. (Om han bara kunde se utvecklingen idag till de naturliga vattenjonisatorerna utan el!)

När magens pH-värde blir högre än 4, vet magen vad den ska göra för att sänka den. Om pH-värdet sjunker under 4 av någon anledning, vet inte magen vad den ska göra. Det är därför vi tar Alka-Seltzer, som är alkalisk, för att lindra smärtan som gasutvecklingen ger. I detta fall produceras inte saltsyra av magväggen, därför behövs inte någon alkalisk buffert tillsättas blodströmmen.

Låt mig ge er ett annat exempel på ett kroppsorgan som producerar syra för att producera alkanitet. Efter att maten i magen smälts måste den komma ut till tunntarmen. Maten är på detta stadium så surt att det kommer att skada tarmväggen. För att undvika detta problem, gör bukspottkörteln alkalisk juice (känd som bukspott). Denna juice är natriumbikarbonat, och blandas med det sura livsmedlet som kommer ut ur magen. Av ovanstående formel, för att kunna producera bikarbonater, måste bukspottkörteln alltså göra saltsyra, som går in i vår blodström.

Vi upplever sömnighet efter en stor måltid (inte under måltiden eller när maten är smältas i magen) utan när den smälta maten kommer ut ur magen, då saltsyra går in vårt blod. Saltsyra är den viktigaste ingrediensen i antihistaminer och det är vad som orsakar dåsighet.

Alkalinitet eller syra som produceras av kroppen måste ha en lika stor och motsatt mängd syra eller alkalinitet producerat av kroppen, och därför finns det ingen nettovinst. Men levereras alkanitet från utsidan av kroppen, som när vi dricker basiskt vatten, resulterar det i en nettovinst på alkalinitet i vår kropp. "

Kan jag dricka alkaliskt vatten i samband med måltid eller mediciner?

Om vi ska dricka vätska till maten eller inte tvistar de lärde. En sak som är odiskutabelt är att vi behöver producera magsyra för att kunna ta hand om födan på ett bra sätt och omvandla den till näring. Vår rekommendation är att dricka alkaliskt vatten innan måltid ca. 20-30 min. Då får vi flera fördelar. Vi fyller magsäcken och är inte lika hungrig och vi riskerar inte magsyrans process. När det kommer till mediciner så råder vi att inte ta det med mikroklustrat alkaliskt vatten. Detta för att vattnet är effektivare på att transportera till cellerna och effekten kan bli större.

Ska jag börja på ett lågt pH och arbeta mig upp?

Detta är en mycket vanlig rekommendation från andra företag eftersom en del som börjar dricka joniserat vatten får en del kännbara symtom på vattenskillnaden mellankranvatten och joniserat vatten. Ett sätt att påverka detta har varit att detta är att börja på ett lågt pH och långsamt arbeta sig upp.

Men när detta skrivs har tusentals människor börjar använda naturliga alkaliska system och mindre än .01% erfarenhet av detox. På grund av det sätt våra enheter är konstruerade, de arbetar faktiskt i motsatt riktning. Ett helt nytt filter kommer att vara mest potent direkt ur lådan och skapa det högsta pH-vattnet direkt på sin livscykel.

Det var inte förrän flera månader efter lanseringen som vi funderade på avsaknaden av negativa effekter från våra kunder och började ställa frågor. De bästa svar vi kan komma upp med kom från ett par av våra återförsäljare som är specialiserade inom energi-och biofeedback fälten hälso-och sjukvård. Deras tester ledde dem att tro att vårt vatten integrerade / balanserade i kroppen bättre än andra de hade testat. Återigen verkar det vara det naturliga tillverkningsmetoden som gör att kroppen bättre kan hantera övergången.

Detta innebär att du inte behöver oroa dig för att starta lågt och långsamt. Självklart bör du inte dränka dig själv första dagen, bara ersätta nuvarande vattenintag med naturligt alkaliskt vatten. Du kommer att märka begäret och förmågan att dricka mer inom några dagar. Lyssna sedan bara på din kropp.

Hur joniserar de vattnet utan el?

Hur vi kan höja alkaliniteten naturligt är ganska lätt att förstå. Det är så enkelt som att låta vattnet passera genom lösta mineraler i filtret. Hur negativ jonisering skapas är lite mer komplicerat.

Det handlar om fysik jämfört med kemi. Alla elektriska jonisatorer använder fysik för att skicka elektrisk ström genom vattnet (från en mineral partikel till en annan) och delar upp vattnet i positiv och negativ laddning.

Naturliga alkaline system använder kemi istället. Vilket är lättast att förklara med hjälp av en liknelse.

Vattenmolekylen hålls samman av en svag bindning mellan två väte och en syreatom. Tänk på syre som en snygg, rik ungkarl gå in på en uteservering med en vätetvilling på varje arm.

Allt eftersom natten går, märker Syre en ny person i rummet. Magnesium sitter mittemot i rummet. Han kan inte ta ögonen från henne. Hon är magnetisk och inget som de ytliga, men attraktiv, flickor han tog med sig. Han försöka komma närmare henne. Tvillingarna märker hans blickar och drar lite i armarna för att hålla honom nära. De vill inte börja leta efter en annan partner igen.

Efter ett tag ger dem upp. Attraktionen blir för stark och Syre bryter upp för att bege sig över till Magnesium för att dansa. De kommer överens omedelbart och det finns ingen som kan få dem isär.

Han lämnar lokalen med henne och tvillingarna lämnas kvar och får leta efter en ny danspartner och skjuts hem.

Naturligt alkaline vatten är fullt av dessa ensamma tvillingar (väte) som sedan hittar sin nya perfekta match i våra kroppar när vi dricker. På grund av deras ensamma elektron (negativ laddning), kopplar de omedelbart samman med de positivt laddade fria radikaler för att ge antioxidantskydd. De neutraliserar alltså de instabila fria radikalerna som inte behöver skapa oreda i kroppen på egen hand.

Mikroklustrat vatten, vad är det?

Av all information i den alkaliska vattnet branschen, är detta ofta det mest förvirrande begreppet. Mikroklustrat vatten. Vad är det och hur påverkar det oss?
Det finns gott om bevis, däribland visat i ”magnetiska resonans analyser”, som visar att alkaliskt, joniserat vatten har mindre klusterstorlekar (hur många vattenmolekyler som sitter ihopkopplade och organiserade i vattnet) och därför minskar ytspänning. Det bekräftas av vad vi känner när vi dricker ett joniserat vatten och besvarar varför så många upplever att vatten "verkar våtare" och är lättare att dricka.

År 2003 blev Nobelpriset i kemi tilldelat Peter Agre för sin upptäckt av Aquaporiner. Aquaporiner är vattenkanaler som transporterar ämnen in och ut ur våra celler. Hans forskning visade att vatten färdas genom cellen 1 molekyl åt gången och de 2 komponenterna som ansvarar för hur effektiv denna process var elektrisk laddning och mineraler.
Så storleken på antalet vattenmolekyler som sitter samman är en del av den återfuktande egenskapen. Men för att vattnet ska fungera optimalt måste den måste stå i samklang med en negativ elektrisk laddning och mineralinnehållet. Naturligt alkaliskt vatten har alla tre komponenter för att ge våra celler bästa möjliga förutsättningar att göra sitt jobb.