Kundvagn

 x 
Kundvagnen är tom


Därför behöver vi dricka detta vatten!

Kraftfull antioxidant

Bekämpa åldrandeprocessen med antioxidantrikt alkaliskt vatten. Hur? Enkelt förklarat = vattnet är negativt laddat. Antioxidantegenskapen mäts i ORP. Oxidation Reduction Potential används för att mäta nivån av antioxidanter på en skala från 700 till -800. Desto mer negativa ORP tal, desto kraftfullare antioxidant. Vår naturliga (icke-elektriska) mineraliseringsprocess skapar ett antioxidantrikt vatten med ett ORP på upp till -500 mV. Nypressad apelsinjuice ligger på -200mV. Vanliga dricksvatten oftast  på ca. + 200 mV,  dvs ingen antioxidanteffekt alls. Det är bevisat att laddningen på vattnet är väldigt viktigt för hur bra våra celler låter det passera i vår kropp. Effektivitet på cellnivå är starten på hur bra kroppen renar, återhämtar sig och presterar!

Toxiner är den främsta orsaken till åldrande. De är ofta ett resultat av dålig kost, föroreningar och stress. Gifter kan byggas upp i kroppen och orsakar cellskador som leder till för tidigt åldrande. Det bästa sättet att bekämpa gifter och avgifta kroppen är med antioxidanter. Och det är lika enkelt som att dricka antioxidantrikt alkaliskt vatten.

 

Alkaliskt pH

Bas och syra balansen i kroppen har ett stort samband mellan god och dålig hälsa. Lever vi kraftigt försurade är vi lätta mål för en mängd av problem och sjukdomar. Alkaliskt vatten med pH 9 ger kroppen en alkalisk buffert och motverkar den dagliga försurningstillståndet vi lätt hamnar i. Mineralerna (bl.a magnesium och kalcium) som Vitev levererar visar forskning är mycket väsentliga för att motverka hjärt - och kärlsjukdomar.

 

Ny Energi

Bättre återhämtning och ny energi i kroppen är kännetecknet för Natural Alkaline Water. Fyllt med elektrolyter är vattnet det bästa du kan ge din kropp under och efter träning. På jobbet, i skolan och din fritid!

 

 Sammanfattning

Ja, det var väldigt kortfattat 3 viktiga stora punkter. Det är omöjligt att räkna upp dem alla individuellt eller förutsäga vad just Du kan uppleva för effekter när man börjar dricka detta vatten.  Men tusentals människor har fantastiska berättelser kring hur det har påverkat deras hälsa i positiv riktning. När kroppen fyller på sina vattenbehov, börjar rensa ut lagrade gifter och skapar en alkalisk innemiljö i  försurade kroppar kan fantastiska saker hända. Börja med att läsa introduktionen här INTRODUKTION för att få de mest grundläggande tankarna kring konceptet.

Vi har sedan valt mer ingående att minimera kunskapsområdena till 4 st. huvudkategorier som människor är mest intresserade av och försöker enkelt förklara hur vattnet påverkar inom var och en.

Hur syra/bas balansen påverkar oss